Een gezellige BBQ is al vaker op meer uitgelopen bij deze hechte vriendengroep. Deze avond is daarom ook geen uitzondering. Er heerst een sfeer van vrijheid en blijheid als de vrienden besluiten een skinny dip te nemen. De dikke tieten van beide meiden schudden frivool op en neer als ze hun slipjes behendig naar beneden trekken. Als hun dikke neuklipjes zichtbaar worden beginnen bij de vrienden in het water een paar dikke neukstaven te groeien. De meisjes springen het zwembad in en voelen hun tepeltjes verstijven van het koude water. Hun kutlipjes krimpen strak om hun clitjes heen als de stroming van het water over hun poesjes aait. De dames herkennen de geilheid in elkaars ogen en weten al hoe laat het is. Ze beginnen elkaar zacht te zoenen terwijl ze onder water voorzichtig aan elkaars clitjes beginnen te voelen. Zelfs onder water voelen de vriendinnen elkaars kutjes steeds glibberiger worden van overtollig neuksap. De meiden kijken uit hun ooghoek naar de heren die inmiddels met staande mast op hun rug zwemmen. De meiden besluiten dat het vanavond hun avond is en zwemmen koeltjes langs de heren af richting de zijkant van het zwembad. Ze springen op het randje en spreiden direct hun beentjes om hun doorgesmeerde vulgaatjes te laten zien. De boodschap is duidelijk en voor de meisjes elkaar nog kunnen aankijken voelen ze een natte warme haal over hun clitjes. Een van de vriendinnen is de heren voor en slurpt direct de clit van haar beste vriendin naar binnen. Al smakkend kijkt ze tussen de strakke tietjes van haar vriendin naar het genot wat van haar vriendin haar gezicht is af te lezen. Terwijl ze een vinger in haar warme gaatje voelt glijden kijkt ze naar haar buurvrouw die kronkelend over de zwembad rand glijt terwijl haar clitje ruw tussen twee vingers wordt gerold door een van de heren die zich heeft aangemeld. Ze laat haar kutje met plezier uitelkaar trekken terwijl er een zachte punt van een tong in haar klamme vulgat glibbert. Ze gaat languit liggen en smeekt voor een pik, die ze dan ook per direct diep in haar keel geschoven krijgt. Het hete neuksletje ontspant haar keel zoveel ze kan terwijl de man van haar beste vriendin zijn pik zo hard hij kan in haar keel ramt. Hij neukt haar hoofd zo hard hij kan vol terwijl zijn beste vriend volledig geglazuurd wordt door het vele neuksap wat uit haar vloeit. Wild ramt hij zijn vingers in haar en richt zijn vingers naar beneden terwijl hij haar hele kut in zijn mond zuigt. Er klinken vermoffelde kreunen van genot als ze steeds dichter tegen een orgasme aan wordt gevingerd. Haar vriendin wordt inmiddels tot een hoogtepunt gelikt, haar likkende vriendinnetje ziet hoe het kutje van haar vriendin opzwelt en open gaat staan. Haar clit stijgert en opeens verschijnt er een klein pulserend gaatje, nog een laatste keer trekt de likkende slet hard aan de clit van haar vriendin en ziet haar compleet ontploffen. Er spuiten dikke stralen kutsap in het zwembad terwijl haar vriendinntje zoveel mogelijk opvangt en uit haar mondje over haar tietjes laat vloeien…

augustus 2009
M D W D V Z Z
« jul   sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Site Partners