Masturbatie informatie

Masturbatie informatie: vrouwelijke masturbatie Gids

Masturbatie informatie – Masturbatie geeft vrouwen de kans om hun lichaam te verkennen, terwijl op hetzelfde moment waardoor ze een hoge mate van seksuele vrijheid. Het stelt hen in de gelegenheid om seksueel genot te ervaren zonder een beroep op een partner, en om seksuele spanning vrij te geven wanneer zij de behoefte voelen om.

Masturbatie kan een zeer empowerment leermiddel voor vrouwen – het leert hen over hun lichaam en hoe het reageert op seksuele stimulatie. Veel normale en gezonde vrouwen alleen ervaren orgasme tijdens het masturberen, of vinden het is hun meest intense vorm van orgasme. Masturbatie is de eerste en belangrijkste seksuele vaardigheid een vrouw moet leren, want het is de sleutel tot het genieten van andere vormen van seksuele activiteit. Idealiter wordt deze vaardigheid begonnen vroeg in het leven (bij voorkeur vóór de leeftijd van vijf), maar veel te vaak is het niet geleerd totdat een vrouw is in haar late tienerjaren of begin twintig. Dit vloeit voort uit de onjuiste gedachte dat kinderen zijn volledig verstoken van seksualiteit en dat zij beschermd moeten worden tegen de ‘kwaden’. Kinderen, vooral zuigelingen, zijn ongelooflijk nieuwsgierig individuen die ongetwijfeld masturbatie zal ontdekken op hun eigen. Een ouder, als ze ontdekken dat hun kind masturberen, mag hen niet straffen voor het, maar, vertel hen over de juiste private en publieke gedrag.

Echter, niet alle vrouwen hebben een negatief beeld van masturbatie, trouwens, niet alle vrouwen voelen de behoefte om te masturberen. Het punt is dat vrouwen steeds het ontwikkelen van meer positieve houding ten opzichte van masturbatie en het plezier dat kan hen brengen. Als de kans krijgen, zullen vrouwen vaak hun masturbatie gewoonten bespreken met trots, zonder de minste hoeveelheid van schuld.
Misvattingen Masturbatie informatie

57

Ondanks de seksuele revolutie, vrouwelijke masturbatie is nog altijd een beetje taboe. Ook al populaire liedjes, films en televisie te maken vermelding van vrouwelijke masturbatie, het is niet een gemeenschappelijk onderwerp van gesprek. Mensen hebben meer kans op vermelding van Man Masturbatie maken dan vrouwelijke. Het is een gegeven dat mannen masturberen, maar voor vrouwen, hoewel het algemeen kan worden aangenomen dat ze het doen, ze worden niet verwacht. Als een vrouw weet niet dat haar collega masturberen en dat ze ervan uitgaan dat ze doet, ze is minder kans om het te doen … of als ze dat doet, ze voelt zich schuldig voor te doen. Omdat veel vrouwen in het algemeen niet over praten, is het vaak verondersteld dat ze niet masturberen. Masturbatie informatie

Een andere veel voorkomende misvatting van de vrouwen is dat als ze een partner hebben, moeten ze niet de behoefte voelen om te masturberen. Of als ze single, dat masturberen hun single-status zou versterken, met andere woorden, als ze enkel waren niet, ze zouden niet te masturberen. Dus in plaats van masturberen, sommige gaan op zoek naar een partner. Dit is niet de beste oplossing en resulteert meestal in onvervulde wensen.

Omdat masturbatie wordt gezien als een activiteit “solo”, hebben sommige vrouwen met partners het niet juist is voor hen te masturberen. Als ze een partner wordt aangenomen dat hun seksuele activiteiten ermee moeten voldoen al hun seksuele behoeften. Terwijl een mooi ideaal, in het echte leven een stuk van de seksuele behoeften van vrouwen niet volledig voldaan door hun partner, ongeacht hoe goed en liefdevol een partner die ze hebben. Voor vrouwen met partners, is het belangrijk dat ze begrijpen dat het perfect gezond en normaal voor hen te masturberen, en ze moeten dat doen zonder je schuldig te voelen. Voor veel vrouwen is de frequentie waarmee ze masturberen mag niet veranderen als ze gaan van single zijn aan het hebben van een seksuele partner. Sommige vrouwen kunnen vinden ze masturberen nog meer wanneer ze een partner hebben, als het hebben van een partner geeft hen het gevoel meer seksuele, en verhoogt hun verlangen naar seks en seksueel genot.

1

Hoewel het zeker waar is, de meeste mensen geloven dat vrouwen minder seksueel dan mannen. We worden geleid om te geloven dat vrouwen denken over seks en het verlangen seks veel minder. Samenleving creëert verschoppelingen van vrouwen die openlijk seksueel. Dit resulteert in vrouwen geloven dat ze niet moeten sterke seksuele gevoelens en verlangens. Helaas zijn veel vrouwen zich schamen om toe te geven dat ze worden ‘geil’. Dit resulteert in vrouwen introverting en ontkennen hun eigen seksuele gevoelens en verlangens. Terwijl van een vrouw verlangen naar seks kan veranderen met de tijd als gevolg van hormonale invloeden, ze zijn duidelijk even seksuele als mannen. Als een vrouw accepteert dat ze is net zo seksueel als een man, is ze meer kans om comfortabel met haar verlangen te masturberen voelen.
Waarom masturberen?

De belangrijkste reden dat een vrouw moet masturberen is omdat het goed voelt. Vrouwen met sterke geslacht drives kunnen vaak masturberen, maar een vrouw moet niet afzien masturberen alleen maar omdat ze niet een sterke libido hebben. Zelfs als ze geen verlangen naar seks partner, moet ze nog steeds genieten van het geven van zichzelf plezier. Het feit dat de pre-adolescente meisjes masturberen bewijst dat hormonaal geïnduceerde seks drives zijn niet de enige reden om te masturberen; jonge meisjes doen het voor geen andere reden dan het voelt goed. Er is niets mis met een vrouw die zichzelf plezier op een dagelijkse basis, of zo vaak als ze wensen. Voor masturbatie te zijn plezierig het hoeft niet te eindigen in een orgasme. Masturbatie kan niets meer dan het plaatsen van uw handen tegen je vulva te betrekken wanneer je gaat slapen ‘s nachts, gewoon omdat het goed voelt. Masturbatie informatie

Er zijn tijden in alle relaties wanneer een partner is niet beschikbaar voor seks wanneer je het verlangt, zelfs als ze slapen naast je. Koppels hebben vaak verschillende niveaus van sex drive, en de verwachtingen ten aanzien van lichamelijke intimiteit. Dit is de reden waarom vrouwen vaak masturberen heimelijk onder de douche, of masturberen stilte in de vroege ochtenduren, terwijl hun slapende partner ligt naast hen. Masturberen als je een partner is normaal en een vrouw moet niet schamen om dat te doen. De meeste vrouwen hebben waarschijnlijk gedaan op een bepaald punt in hun relatie. Het is vaak noodzakelijk. Af te zien van masturbatie en seksueel genot wanneer je het nodig hebt gewoon omdat u een partner heeft schade aan u en uw relatie, omdat je langzaam beginnen om ze te beschuldigen voor je seksuele frustratie. Als je seksuele frustratie groeit, neemt ook uw frustratie met de relatie.

Als een vrouw weet niet hoe ze zichzelf seksueel te bevredigen, hoe kunnen ze verwachten dat haar partner om te weten? Leren over haar eigen lichaam, hoe het reageert en dan leert dit aan haar partner is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit haar hele seksuele ervaring krijgt. Wees niet verlegen dames … delen die kennis en je nooit spijt van zult krijgen!
Masturbatie  informatie Technieken Masturbatie informatie

Vrouwen en meisjes masturberen in een eindeloze lijst van manieren. Gemeenschappelijke methoden zijn, masseren van de clitoris met handen en vingers, wrijven de vulva tegen kussens, bed doeken, opgezette dieren en meubels, enz. De vagina lijkt een beperkte rol in de masturbatie praktijken van de vrouw, maar vaginale penetratie te spelen tijdens het masturberen is geenszins ongebruikelijk of ongewoon. Sommige vrouwen gebruiken anale en / of tepelstimulatie naast clitorale en vaginale stimulatie masturbatie informatie Masturbatie informatie

Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen “juiste” of “juiste” manier om te masturberen. Sommige vrouwen voelen dat ze moeten in staat zijn om te masturberen tot een orgasme met behulp van een andere of meer correcte methode omdat ze horen andere vrouwen doen het op die manier. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de anatomie van elke vrouw is iets anders en haar psychologische make-up is heel anders. Dit resulteert in elke vrouw anders masturberen, zelfs als ze dezelfde basistechniek. Terwijl sommige vrouwen kunnen masturberen tot een orgasme gebruik verschillende technieken, anderen vinden ze kunnen een orgasme te bereiken alleen als ze gebruik maken van dezelfde methode elke keer. Er is niets mis met deze. Vanwege conditionering en de verschillen in de lichamen van vrouwen, het leren van nieuwe technieken voor sommigen kan moeilijk zijn. Als je orgastische met uw huidige masturbatie techniek zijn, voel je vrij om te experimenteren, maar niet het gevoel moet je een orgasme op andere manieren te bereiken. Vergeet niet, is masturbatie hoort te zijn leuk en plezierig, het maakt niet uit hoe je het doet.

Hier zijn enkele tips voor de beginner – of iedereen die zijn repertoire te verbeteren:

De Beginner / masturbatie informatie

Wanneer u ontspannen uw lichaam liggen op een bed, of zitten in een comfortabele stoel, en je naakt of semi-naakt lichaam te verkennen. Laat je vingers en handen over je lichaam. Verken je borsten en speel met je tepels, streel je benen en dijen. Beker je vulva in je hand en in kleine cirkels zachtjes wrijven. Stimuleer je lichaam, maar probeer niet om een ​​orgasme te bereiken. Maak jezelf goed voelen. Als je voelt dat je krijgt gespannen, stoppen met wat je doet, haal diep adem en ontspan. Doe deze oefening zo vaak mogelijk, maar niet langer dan 20 minuten per sessie. Niet moe of stress jezelf uit. Het punt van deze oefening is om je goed te voelen tijdens uw verblijf ontspannen, niet om een ​​orgasme te hebben. Je wilt voelen een beetje opgewonden, maar in vrede – niet gedwongen om verder te gaan. Masturbatie informatie

33

Nadat u zich comfortabel te verkennen en het aanraken van je lichaam wil je meer direct middel van het stimuleren van je vulva te proberen. Schuif uw vingers tussen de plooien van je vulva en massage en spelen met je innerlijke schaamlippen, misschien trekken ze licht of stevig. Schuif uw vingers naar de top van je vulva en plaats ze op de top van je clitoris. Beweeg je vingers op en neer, rond, en misschien zelfs te wild schudden. Maak de losse weefsel dat je clitoris glijden over het lichaam en de eikel van je clitoris. Als je het gevoel een behoefte in te vullen, plaatst u een vinger of twee in uw vagina. Je wilt jezelf voel me echt goed, maar je wilt niet opzettelijk proberen om een ​​orgasme te hebben. Als een orgasme optreedt, je wilt dat het een totale verrassing. Als u denkt over het hebben van een orgasme, moet je vertragen, te ontspannen, en redirect je gedachten. Je wilt niet dat je hersenen om te weten dat je op het punt om een ​​orgasme te hebben.

U mag niet de ervaring orgasme de eerste paar keer, dus probeer het niet te. Gewoon genieten van de geneugten van jezelf aan te raken. Als je naar een punt waar je opeens merkt je lichaam is super-gespannen, probeer je te hard. Probeer jezelf te genieten, geen orgasme. Je wilt jezelf verrassen met een orgasme. Als je voelt dat je op het randje van een orgasme, maar kan daar niet komen, bent u waarschijnlijk te hard probeert, je kunt niet dwingen je lichaam om een ​​orgasme te hebben. Hoe meer u zich concentreren op het proberen om een ​​orgasme te hebben, hoe minder de kans dat je er een hebt.
Stimulatie van de clitoris

Met behulp van uw handen en vingers, stimuleren (wrijven, beroerte, snuifje, etc) de clitoris met een of meer vingers of de palm van je hand. Sommigen vinden direct contact met de clitoris te intens, en liever stimulatie buurt of rond de clitoris. Anderen liever een laag kleding of andere stoffen tussen de hand en clitoris. Probeer het op beide manieren en kijk wat het beste werkt voor jou.
G-Spot stimulatie

Plaatsen van een vibrator of dildo in de vagina kan helpen bij het opsporen en stimuleren van je G-spot en biedt een gevoel van volheid in de vagina. U kunt uw G-spot te lokaliseren met uw vingers, maar het is moeilijk om voldoende stimulatie door middel van handmatige masturbatie. Vrouwen die genieten van stimulatie van de G-spot is doorgaans sprake seksuele speeltjes om het gemakkelijker en leuker te maken.
Vibrators

Vibrators worden voornamelijk gebruikt voor mastusbatie gids stimulatie van de clitoris, hoewel veel vrouwen ze ook gebruiken voor vaginale of anale stimulatie. Zij kunnen ook worden gecombineerd met andere speelgoed en gebruikt in een aantal posities. Een goede, discrete alternatief voor een vibrator voor clitorale of anale stimulatie is een massage toverstok. Echter, massage staven niet worden gebruikt voor vaginale of anale penetratie. Om een ​​brede selectie van seksspeeltjes uitchecken, zie onze Sex Toy beoordelingen.
Gemeenschappelijke, Everyday Objects

Wrijf je clitoris tegen zachte, niet-schurende object (bijvoorbeeld een kussen, de hoek van een bank, etc.) en kijk of u geniet van de stimulatie die het biedt.
Douches

Een afneembaar douche-hoofd kan heel sprankelend voor zowat elke vrouw. De beste douche beschikbaar is degenen met de veelzijdige controle die het water overschakelt van een gestage stroom van een pulserende straal spray. In hot tubs, voorkomen dat het verzenden sterke stromen van water in de vagina, in extreme gevallen kan dit fatale luchtembolie veroorzaken!
Play O (UTOPIA) Orgasmic Gel door Durex

Probeer Play O … is ongeparfumeerde gel wordt aangebracht op de cllitoris en omgeving. Het maakt gebruik van een combinatie van ingrediënten ontworpen om te stimuleren, te verhogen verlangen en breng intense orgasmen. We vonden het een 8.5/10! Klik hier om onze gedetailleerde beoordeling.

Conclusie

Tot slot, er is geen juiste manier om te masturberen en er is geen specifiek aantal keren dat je het moet doen per week. Zolang je comfortabel met de frequentie waarop je masturbeert en het plezier het geeft je het gevoel, dan blijven doen. Masturbatie is normaal en aangenaam moeten zijn, zo erachter te komen wat je het beste bevalt en laat je partner, als je die hebt, hoe ze kunnen helpen neem je goed dan.